Dutch Stunt Forum

Streetbike Freestyle
* Inloggen   * Registreren    * Zoeken




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 125 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Volgende
Auteur Bericht
 Berichttitel: Re: Overtoeren krijg ze er niet uit
BerichtGeplaatst: 06 dec 2008, 19:04 
Spambiatch!!
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 16 jul 2006, 13:19
Berichten: 8099
Woonplaats: Brabant !!
Motoren: F4i + geen Gixxer meer :'(
Kijk nou eerst es of je wel vrije slag hebt ..

_________________
Pain Is Temporary .. Chicks Dig Scars .. Glory Lasts Forever !!

"What we're dealing with here is a complete lack of respect for the law."


R i d i n '  H i g h


Omhoog
 Profiel WWW  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Overtoeren krijg ze er niet uit
BerichtGeplaatst: 06 dec 2008, 19:13 
Posthoer!
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 08 jul 2007, 13:37
Berichten: 1610
Woonplaats: Rotterdam
Motoren: Yamaha Slider
Dat als ik een klein beetje gas geef dat ie niet vooruit gaat?
Want dan heb ik wel vrije slag

_________________
Foot in bar zonder bar :)
Update: Foot in bar MET bar:P


Omhoog
 Profiel WWW  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Overtoeren krijg ze er niet uit
BerichtGeplaatst: 06 dec 2008, 19:16 
Spambiatch!!
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 01 okt 2007, 17:21
Berichten: 5236
Motoren: Honda CB 500 Yamaha Silder 50cc
MartinQ schreef:
Dat als ik een klein beetje gas geef dat ie niet vooruit gaat?
Want dan heb ik wel vrije slag


dan zit er gewoon speling op je kabel, dus te lang inkorten helpt mischien

_________________
Stunt Munitie


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Overtoeren krijg ze er niet uit
BerichtGeplaatst: 06 dec 2008, 19:22 
Spambiatch!!
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 17 apr 2006, 11:56
Berichten: 5619
Woonplaats: Culemborg
jij hebt ongetwijfeld iets naar de klote geholpen, want een paar weken terug deed hij het gewoon nog.. en het lijkt met sterk dat door het verwisselen van de carb opeens je gaskabel naar de klote is ofzo.. dus loop alle aansluitingen m.b.t. je gaskabel na, haal desnoods je carb eraf en zorg dat er geen knik in je gaskabel zit en kijk dan of hij volledig open en dicht gaat...

_________________
[BAKSTEEN]


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Overtoeren krijg ze er niet uit
BerichtGeplaatst: 06 dec 2008, 19:29 
Posthoer!
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 08 jul 2007, 13:37
Berichten: 1610
Woonplaats: Rotterdam
Motoren: Yamaha Slider
Ik had wel een paar dagen terug dat ie heel even niet vanzelf vooruit ging, maar sproeier was te groot, dus hebben we er daarna nog aan gesleuteld, maar daarna luktehet helemaal niet meer om die cruise control(noem het maar ff zo) eruit te krijgen. Denk dat ie kabel dan ergens onder de treeplank niet goed zit ofzo, want waar we bij kunnen zit ie goed. Bedankt voor jullie hulp in elk geval, zal nu maandag weer even kijken haal ik die onderkappen los enzo, kom ik er dan nog niet uit ga ik wel ff naar een scooterzaak.

_________________
Foot in bar zonder bar :)
Update: Foot in bar MET bar:P


Omhoog
 Profiel WWW  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Overtoeren krijg ze er niet uit
BerichtGeplaatst: 06 dec 2008, 19:30 
Spambiatch!!
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 01 okt 2007, 17:21
Berichten: 5236
Motoren: Honda CB 500 Yamaha Silder 50cc
je kabel kan inderdaad ergens achter haken, of een knik in zitten, als het niet helpt om die kabel na te lopen en weer goed op zijn plek terug te zetten, zou ik een complete nieuwe kabel halen ( binnen en buiten kabel ) die goed insmeren en dan nog een proberen

_________________
Stunt Munitie


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Overtoeren krijg ze er niet uit
BerichtGeplaatst: 06 dec 2008, 19:33 
Posthoer!
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 08 jul 2007, 13:37
Berichten: 1610
Woonplaats: Rotterdam
Motoren: Yamaha Slider
ok

_________________
Foot in bar zonder bar :)
Update: Foot in bar MET bar:P


Omhoog
 Profiel WWW  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Overtoeren krijg ze er niet uit
BerichtGeplaatst: 09 dec 2008, 18:41 
Posthoer!
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 08 jul 2007, 13:37
Berichten: 1610
Woonplaats: Rotterdam
Motoren: Yamaha Slider
Nou carb zooi is opgelost, ineens doet ie niet zo raar meer, alleen soms als ik gewoon rij, gewoon volgas ofzo, begint ie ineens te stotteren, denk dat het me bougie is.

Maar dat van dat optrekken krijg ik maar niet opgelost, ik had dit topic ff aangemaakt op sf met deze tekst:

DR70 cc AC mina verti
yasuni r ontgrenst
dellorto 17,5mm
hebo vario
standaard koppeling
hebo zwarte drukveer
trekveren dmp wit 1000 rpm(maar trekveertjes ben ik nog aant uitproberen)

Het probleem is dat ding heel erg rot loopt.

Ik had 2 weken terug groene trekveren erin van top racing (+15%) daar trok ie goed mee op autowheelies toppie, maar hij had daarna een dip die een beetje irritant was en ik eruit wou hebben. Dus had toen standaard vario erin gedaan, liep ie rot mee, dip wel weg, maar optrekken deed ie voor geen meter. Dus ik hebo vario weer teruggezet, maar hij bleef rot optrekken, met precies dezelfde setup waarmee die eerst goed optrekte.

Hij maakt te weinig toeren met optrekken ineens , dus je zou zeggen strakkere trekveren, maar dezelfde trekveren als daarvoor dat ie autowheelies trok zaten er nog in, dus ik begrijp er niks van, trekveren waren ook nog gewoon goed.

Ik heb nu nog uren zitten afstellen, heb standaard trekveren, blauwe topracing veren, , dmp wit1000 rpm , dmp rood 2000 rpm geprobeerd, maar hij blijft maar rot lopen. Denk dus niet dat het aan de trekveren ligt.

Maar ik had het probleem dus toen ik me hebo vario eruit haalde voor de std vario, toen trok ie dus niet goed op, toen hebo vario terug met zelfde rollen(niet versleten) en hij bleef als bagger optrekken.

Kan iemand me helpen(ik heb alles goed teruggeplaats dat is dus niet het probleem) want ik heb er al 15 uur ofzo aan gesleuteld totaal de afgelopen 2 weken en ik krijg hem maar niet goed.

Ik kom er nu echt niet meer uit, v-snaar is nog goed, heeft iemand dan enig idee wat het kan zijn?

_________________
Foot in bar zonder bar :)
Update: Foot in bar MET bar:P


Omhoog
 Profiel WWW  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Overtoeren krijg ze er niet uit
BerichtGeplaatst: 09 dec 2008, 18:46 
Posthoer!
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 14 jul 2006, 17:53
Berichten: 3277
Woonplaats: eindhoven
Motoren: yamaha spy
Mad Marc schreef:
je kabel kan inderdaad ergens achter haken, of een knik in zitten, als het niet helpt om die kabel na te lopen en weer goed op zijn plek terug te zetten, zou ik een complete nieuwe kabel halen ( binnen en buiten kabel ) die goed insmeren en dan nog een proberen


NIET insmeren teflon glijd vanzelf.....

_________________
bitches noemen me urban!!!

TEAM STUNT STYLE

miss derbi


Omhoog
 Profiel WWW  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Overtoeren krijg ze er niet uit
BerichtGeplaatst: 09 dec 2008, 18:48 
Posthoer!
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 08 jul 2007, 13:37
Berichten: 1610
Woonplaats: Rotterdam
Motoren: Yamaha Slider
Het is al opgelost, heb liever hulp nodig met het bovenstaande probleem:P

_________________
Foot in bar zonder bar :)
Update: Foot in bar MET bar:P


Omhoog
 Profiel WWW  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Overtoeren krijg ze er niet uit
BerichtGeplaatst: 09 dec 2008, 19:42 
Posthoer!
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 14 jul 2006, 17:53
Berichten: 3277
Woonplaats: eindhoven
Motoren: yamaha spy
MartinQ schreef:
Het is al opgelost, heb liever hulp nodig met het bovenstaande probleem:P


zit je startmotor aangesloten? dit is tevens ook je massa zo klinkt het iig

_________________
bitches noemen me urban!!!

TEAM STUNT STYLE

miss derbi


Omhoog
 Profiel WWW  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Overtoeren krijg ze er niet uit
BerichtGeplaatst: 09 dec 2008, 19:56 
Posthoer!
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 08 jul 2007, 13:37
Berichten: 1610
Woonplaats: Rotterdam
Motoren: Yamaha Slider
Hij zit aangesloten, maar hij klinkt soms wel raar alsof ie kapot gaat. Maar dat is soms

_________________
Foot in bar zonder bar :)
Update: Foot in bar MET bar:P


Omhoog
 Profiel WWW  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Overtoeren krijg ze er niet uit
BerichtGeplaatst: 09 dec 2008, 20:35 
Posthoer!
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 14 jul 2006, 17:53
Berichten: 3277
Woonplaats: eindhoven
Motoren: yamaha spy
bobine,ontstekingsspie eruit waardoor die verkeerd staat?

_________________
bitches noemen me urban!!!

TEAM STUNT STYLE

miss derbi


Omhoog
 Profiel WWW  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Overtoeren krijg ze er niet uit
BerichtGeplaatst: 10 dec 2008, 13:18 
Posthoer!
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 08 jul 2007, 13:37
Berichten: 1610
Woonplaats: Rotterdam
Motoren: Yamaha Slider
Nope dat is ook nog goed.

_________________
Foot in bar zonder bar :)
Update: Foot in bar MET bar:P


Omhoog
 Profiel WWW  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Overtoeren krijg ze er niet uit
BerichtGeplaatst: 14 dec 2008, 15:13 
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 05 nov 2008, 12:35
Berichten: 15
Woonplaats: Den Haag
Motoren: beta ark
MartinQ schreef:
Nou carb zooi is opgelost, ineens doet ie niet zo raar meer, alleen soms als ik gewoon rij, gewoon volgas ofzo, begint ie ineens te stotteren, denk dat het me bougie is.

Maar dat van dat optrekken krijg ik maar niet opgelost, ik had dit topic ff aangemaakt op sf met deze tekst:

DR70 cc AC mina verti
yasuni r ontgrenst
dellorto 17,5mm
hebo vario
standaard koppeling
hebo zwarte drukveer
trekveren dmp wit 1000 rpm(maar trekveertjes ben ik nog aant uitproberen)

Het probleem is dat ding heel erg rot loopt.

Ik had 2 weken terug groene trekveren erin van top racing (+15%) daar trok ie goed mee op autowheelies toppie, maar hij had daarna een dip die een beetje irritant was en ik eruit wou hebben. Dus had toen standaard vario erin gedaan, liep ie rot mee, dip wel weg, maar optrekken deed ie voor geen meter. Dus ik hebo vario weer teruggezet, maar hij bleef rot optrekken, met precies dezelfde setup waarmee die eerst goed optrekte.

Hij maakt te weinig toeren met optrekken ineens , dus je zou zeggen strakkere trekveren, maar dezelfde trekveren als daarvoor dat ie autowheelies trok zaten er nog in, dus ik begrijp er niks van, trekveren waren ook nog gewoon goed.

Ik heb nu nog uren zitten afstellen, heb standaard trekveren, blauwe topracing veren, , dmp wit1000 rpm , dmp rood 2000 rpm geprobeerd, maar hij blijft maar rot lopen. Denk dus niet dat het aan de trekveren ligt.

Maar ik had het probleem dus toen ik me hebo vario eruit haalde voor de std vario, toen trok ie dus niet goed op, toen hebo vario terug met zelfde rollen(niet versleten) en hij bleef als bagger optrekken.

Kan iemand me helpen(ik heb alles goed teruggeplaats dat is dus niet het probleem) want ik heb er al 15 uur ofzo aan gesleuteld totaal de afgelopen 2 weken en ik krijg hem maar niet goed.

Ik kom er nu echt niet meer uit, v-snaar is nog goed, heeft iemand dan enig idee wat het kan zijn?


Ik heb alleen dit stukje gelezen niet de rest van je topic.
Maar als ik de problemen hier uit moet halen.
Rij je nog met stnd memrbaam?
het kan zijn dat je membraam wat versleten is dan blijfen je membraam klepjes wat openstaan en word de druk in je carter niet goed opgebouwd, ook als je met een stnd membraam rijd en met deze setup kunnen je memrbaam klepjes gaan ''zweven'' net als kleppen bij een 4t.
En dat zou best wel eens kunnen aangezien hij stottert op zijn top.
Als dit niet het geval is moet je het maar vertellen dan ga ik ff verder brainstormen. :wink:


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 125 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Volgende

Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum
cron

{ ASACP_CREDITS } Powered by phpBB3 and Caribitech